NieuwsBriefMijn naam is Margot Blans en ik ben zangeres en Weddingplanner. Ik werk en woon in Amsterdam maar organiseer bruiloften en zing door het hele land! Het is mijn passie en droom om dit nog vele jaren te mogen doen. Voor meer informatie over mij als zangeres: www.margotblans.nl

In 2012 heb ik mijzelf natuurlijk ook nog wel even onderworpen aan het w.e.d.d.i.n.g. a.g.e.n.c.y. interview.


Wie ben ik?

Margot Blans


Eerste optreden was:

Ik ben begonnen als zangeres. Mijn eerste echte optreden was in Mijdrecht in de kroeg. Samen met een bandje hadden we maar liefst 7 nummers ;-). Ik was toen een jaar of 17, het was echt ontzettend gaaf, wat een kick geeft dat! Ze wilden alleen niet dat we stopten met spelen.. Echter na 3 keer Fire van de pointer sisters gespeeld te hebben omdat ze dat wilden en 2 keer Girl van Anouk had ik het wel gezien haha.


Dit is de reden waarom ik ben gaan zingen en weddingplannen:

Zingen begon op de verjaardag van mijn moeder. Mijn zus; Annemarie Blans is ook zangeres, en zij stelde voor samen een lied te zingen voor mijn moeder. Tell him van Barbra Streisand en Celine Dion. Het was niet altijd even zuiver, maar mijn liefde voor zingen was geboren. Wat het weddingplannen betreft.. Dat wilde ik al jaren doen. Ik organiseerde al sinds mijn 18e grote evenementen en in 2011 heb ik met de steun van mijn familie toch besloten om de opleiding tot weddingplanner te volgen.


Dit maakt mij uniek:

Doordat ik afgestudeerd ben aan de hogere hotelschool, mijn weddingplanner diploma heb behaald, door mijn zangcarriere veel kennis over entertainment bezit en jaren gedanst heb kan ik bij ieder onderdeel van de bruiloft helpen. Van het inschatten van de catering tot het helpen bij de openings- en/of slotdans, mijn contacten bij het inhuren van goede muzikanten, en natuurlijk het tot in de puntjes georganiseerde draaiboek van uw bruiloft.


Interesses:

Zingen, dansen, organiseren, uit eten gaan, liefde, toekomst en gezelligheid met vrienden en familie.


Nu, op dit moment, heb ik de volgende verwachtingen voor 2013:

Een jaar waar in ik keihard mag werken :), genieten van alle eerste keren die mij te wachten staan. Veel nieuwe mensen ontmoeten en hopelijk in december terugkijken op een succesvol eerste jaar.


Geluksmoment van 2012:

Er zijn er vele geweest, maar in deze kies ik voor het waarmaken van mijn droom: het deelnemen aan een weddingplanner opleiding en deze met veel succes afronden.

 

 

Adres van onze website:

www.margotblans.nl

www.theweddingagency.nl

 

Grootste uitdaging tijdens een opdracht/optreden:

Er was een optreden waarbij de gasten operamuziek verwachtten...

 

En dit is hoe we die uitdaging oplosten:

Onze setlijst aangepast en geprobeerd om zoveel mogelijk op de wensen

van de gasten in te spelen en zo toch nog een spetterend optreden neer te kunnen zetten.

 

Niets maakt mij gelukkiger dan:

Mensen om mij heen gelukkig zien of een fijne dag bezorgen door hen te helpen met organisatie of op te treden.

 

Cafe waar ik het liefste kom:

Pasta e Basta in Amsterdam, de plek waar ik zing!

 

Yes, ik heb ook een e-mail adres; stuur een berichtje naar:

info@margotblans.nl

Liefs,

Margot