*

NieuwsBrief
*

Mijn naam is Margot Blans en ik ben zangeres. Het is mijn passie en droom om dit nog vele jaren te mogen doen. Het is iedere keer weer een eer om op iedere bijzondere gelegenheid te mogen staan. Van bruiloften tot alle soorten feesten en evenementen, niets is te gek!! 

Het begon allemaal tijdens mijn moeders 50ste verjaardag, ik was toen 14 jaar. Samen met mijn zus zongen wij een duet van Celine Dion en Barbara Streisand. Mijn liefde voor zingen was geboren en ik ben meteen op zangles gegaan. Vanaf mijn 18e zong ik tijdens kleine gelegenheden en dat groeide uit tot een mooie carriere als zangeres. 

Ik mag ook met veel trots zeggen dat ik werk voor het allerleukste restaurant van Amsterdam als zingende manager; Pasta e Basta. Buiten mijn optredens om is dit mijn tweede thuis thuis waar ik al 10 jaar met ontzettend veel liefde optreed voor alle gasten. Pasta e Basta heeft het voor mij ook mogelijk gemaakt om internationaal op te treden op Aruba, Bonaire, Curacao, Dubai en in Turkije. 

Dit maakt mijn werk ontzettend gevarieerd en ontzettend leuk en ik ben heel erg dankbaar dat ik van mijn passie op deze manier mijn werk heb mogen maken. Ik hoop tot snel! 

Liefs,

Margot