*

NieuwsBrief
*

Wat zijn de kosten?

Wij zorgen voor een optreden op maat! Zoekt u 1 zangeres of meerdere zangers en zangeressen? Alles kan! Samen gaan wij kijken naar de beste invulling op uw evenement. Onderstaande mogelijkheden zijn voorbeelden van hoe uw evenement eruit kan zien.

Live muziek per dagdeel en per muzikant: 

300 euro exclusief 6% btw en reiskosten.

( Als u bijvoorbeeld iemand zoekt voor tijdens de ceremonie van uw bruiloft is mijn gage 300 euro voor mij alleen. Mocht u daar een pianist of bijvoorbeeld een andere zangeres bij willen boeken, dan is het 600 euro exclusief BTW en reiskosten. ) 

Geluid en geluidstechnicus:

Het is altijd belangrijk dat er goed geluid aanwezig is op de locatie. Ik zal altijd adviseren om alles via mij te regelen en boeken zodat u daar absoluut geen zorgen over heeft. Ik ben in principe selfsupporting. Aan de hand van de locatie en wat er eventueel wel of niet beschikbaar is wordt dan in samenspraak met de geluidstechnicus de benodigde techniek geregeld. Natuurlijk mag u dit zelf regelen maar dan is het belangrijk dat het aan de juiste voorwaarden voldoet. Een zanginstallatie met galm en de mogelijkheid om met mijn muziek op in te prikken. Wij nemen dit samen uitvoerig door om de kwaliteit van uw evenemen te waarborgen. 

Prijs Op Aanvraag.  

Aanvullende informatie: Deze prijzen zijn onder voorbehoud. Mocht uw evenement andere invulling vragen of extra techniek, extra zangers/zangeressen en/of andersoortige extras, zullen de prijzen anders zijn. Voor annuleringsvoorwaarden kunt u hier kijken.