NieuwsBriefWat zijn de kosten?

Voor ieder bruidspaar zijn er mogelijkheden, wat uw budget ook is. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek kunnen we alle mogelijkheden naast elkaar leggen en kijken welk pakket het beste bij u past. U kunt ook verschillende opties met elkaar combineren. Zoals bijvoorbeeld ceremoniemeesterschap met danslessen of mij inhuren als zangeres en als ceremoniemeester. Alles is mogelijk uw huwelijk tot droomhuwelijk om te toveren met behulp van een professionele weddingplanner.

 

Weddingplanner op maat 

Ik ben een weddingplanner op maat! Dit betekent dat ik met een uur-tarief werk en dat wij samen een plan opstellen voor u als bruidspaar. Een concreet voorbeeld is een samengesteld pakket waar wij voorafgaand een keer per maand afspreken en vervolgens als ceremoniemeester op de dag aanwezig ben. Natuurlijk ben ik dan wel altijd bereikbaar per e-mail/telefoon voor tussentijdse dagen. Samen maken we dus een plan dat bij u als bruidspaar past. 

 

Ceremoniemeesterschap

Aan het ceremoniemeesterschap zit een uurtarief verbonden. Als ceremoniemeester vraag ik 45 euro per uur. Dit betekent dat als ik vanaf 08.00 uur aanwezig ben in de ochtend tot 01.00 's nachts op de locatie, 17 uur lang, is dat 765 euro exclusief (21%) btw. Hierin zitten de andere afspraken opgenomen. Er zullen dus niet meer kosten aan worden toegevoegd. 

 

Dansles

Dansles geef ik aan huis. u hoeft nergens heen, ik kom naar u toe. Voor dansles vraag ik 25 euro (exclusief 6% btw) per uur, met een minimale afname van 4 lessen (lessen zijn 1 uur). U kunt uiteraard ook lessen van 1,5 of 2 uur nemen. De minimale afname van 4 lessen is gebaseerd op ervaring. Na 4 lessen is een simpele engelse wals, foxtrot of quickstep mooi en elegant uit te voeren. U mag uiteraard na die 4 lessen nog zoveel lessen aanvragen als u zou willen.

 

Zangeres

Naast weddingplanner/ceremoniemeester ben ik ook in te huren als zangeres. Mocht u mij zowel als zangeres en als ceremoniemeester in willen huren, is dit uiteraard ook mogelijk. Tijdens deze uren zal er dan een assistent aanwezig zijn om alles nog steeds perfect te laten verlopen. Hieronder de muzikale mogelijkheden en de daarbijbehorende kosten! 

 

 

Live muziek tijdens ceremonie

Margot Blans tijdens ceremonie: 350 euro exclusief 6% BTW en reiskosten (19 c.p.km.)

Margot Blans tijdens ceremonie in combinatie met ceremoniemeesterschap: 200 euro meerprijs op totale factuur. Dit is inclusief een assistente die zorgt dat alles op de overige momenten goed verloopt en lost alle eventuele uitdagingen op vlak voor, tijdens en vlak na de ceremonie. 

Margot Blans met fluitist Paul Smithuis: 600 euro exclusief 6% BTW en reiskosten (19 c.p.km.) Mocht u voor deze optie gaan naast het ceremoniemeesterschap betaalt u naast dit bedrag 100 euro meerprijs op de totale factuur voor de kosten van de assistente. 

 

Live muziek tijdens receptie 

Margot Blans tijdens receptie: 500 euro exclusief 6% BTW en reiskosten (19 c.p.km.)

 

Live muziek tijdens feest 

Margot Blans tijdens feest: 600 euro exclusief 6% BTW en reiskosten (19 c.p.km.)

Margot Blans in combinatie met DJ 17 Sounds (www.17sounds.nl/bruiloft-dj): 995 euro exclusief 6% BTW en reiskosten (19 c.p.km.)

 

Inspiratie, tips en tricks gesprek

Hebben jullie alleen even een duwtje in de goede richting nodig met de bijbehorende tools, tips & tricks? Kom dan langs voor een middag waarin we de hele bruiloft helemaal doorspreken. Dit kan in de begin periode van de bruiloft maar ook als het al bijna zover is. U gaat naar huis met een leuk pakket aan formulieren, draaiboektools en natuurlijk een heleboel kennis om de dag helemaal perfect te laten verlopen. De kosten hiervan zijn 150 euro exclusief 21% BTW en eventuele reiskosten. 

 

 

Aanvullende informatie: Deze prijzen zijn onder voorbehoud. Wanneer ik meer of juist veel minder tijd aan voorbereiding besteed of een muziek arrangement op maat voor u maak, wordt dit allemaal netjes voor u geregistreerd en kunt u de gegevens altijd opvragen. Aan de hand van deze wijzigingen kan mijn prijs stijgen of dalen. Voor annuleringsvoorwaarden kunt u hier kijken.