*

NieuwsBrief
*

TWA on tour: Op bezoek bij Paul Smithuis!


Sinds dat ik Paul heb ontmoet hebben we al best wel wat meegemaakt. Mijn allerleerste ontmoeting met Paul was tijdens zijn Holland's got talent avontuur. Hmmm, hoe kan ik Paul nou het beste omschrijven. Als allereerst is het misschien leuk om te vertellen wat hij eigenlijk doet. Paul is fluitist, een ontzettend goede fluitist. Hij is een artiest, gedreven, gepassioneerd, open, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, staat open voor allerlei leuke ideeen en naar mijn mening absoluut een toevoeging aan bruiloften. 

Hij heeft dus meegedaan aan Holland's Got Talent. Dus ben je benieuwd wat hij allemaal kan?? Zoek dat dan zeker even online op. Een heel klein stukje van ons optreden is ook nog opgenomen door de Vloggende Vader Martijn van Buren. Als je nieuwsgierig bent, kijk dan even naar dit Vlog van de Vloggende Vader: http://www.youtube.com/watch?v=T3BVr96Amfc

Zoals velen van mij weten is dat ik altijd roep, Live muziek tijdens de bruiloft is altijd beter!!! Dat is echt niet alleen omdat ik zangeres ben, maar dat heeft ook te maken met emotie en beleving. Paul maakt zijn eigen muziek, maar ook uw eigen uitgekozen nummer speelt hij zonder moeite prachtig. Hij zorgt ervoor dat het een professioneel optreden is met zijn eigen apparatuur. Bent u op zoek naar iets origineels voor tijdens uw bruiloft, dan bent u bij Paul absoluut aan het juiste adres. 

Zoals ik al zei, heb ik Paul al een tijdje geleden ontmoet. Hij vroeg laatst al: "Margot, wanneer komt onze ontmoeting nou online??". Nou bij deze :). Wij hebben in de tussentijd dus zelfs al het plezier gehad om samen te mogen optreden! 

Wat was het leuk!!!! Paul kon alles "meefluiten" en het klonk fantastisch. Ik hoop dat wij in de toekomst elkaar nog een keer tegenkomen zodat we vaker met elkaar kunnen optreden. Dit is op het Wedding Professionals Event dat was georganiseerd door Fleur van Leeuwen van Glitter Events. Het was een super evenement en eerlijk gezegd ook heel handig omdat ik nu kon zien wat Paul eigenlijk allemaal kon! 

Paul, ik ben blij dat ik je heb mogen ontmoeten! Ik stel voor dat we gaan proberen om vaker samen op het podium te staan :). Dank je wel voor onze ontzettend gezellige ontmoeting. Mochten jullie dus op zoek zijn naar iets origineels voor op jullie bruiloft, wat toch alle emotie en liefde uitstraalt wat een bruiloft verdient? Bel dan Paul Smithuis!! 

TWA on tour: Op bezoek bij Paul Smithuis!

Terug naar het overzicht