*

NieuwsBrief
*

Trouwen met oud en nieuw!!!


Ik heb een tijdje geleden geleerd dat je altijd de liefde moet blijven vieren! Blijven proosten op alle mooie dingen in het leven en alle mooie dingen die jullie nog te wachten staan. Ik wilde heel graag een blog schrijven over trouwen met oud en nieuw en wat voor leuke en/of bijzondere dingen dat allemaal met zich meebrengt. Wat ik daarmee bedoel? Trouwen is heel bijzonder. Het moment dat je tegenover elkaar staat, ja tegen elkaar zegt, in goede en in slechte tijden is prachtig. Je trouwt niet alleen voor het feest (al is dat natuurlijk altijd wel erg leuk en erg belangrijk), maar je trouwt ook om het feit dat je dan officieel een familie vormt! Dezelfde naam delen en: "what's yours is mine and what's mine is yours". 

Wat zou dit nou met oud en nieuw te maken kunnen hebben? Trouwen op oud en nieuw trouwen betekent misschien ook wel:

- Dat er ieder jaar ergens wel een feestje is waar je jullie trouwdag kunnen vieren
- Vaak ziet iedereen er mooi uit, heeft extra zijn/haar best gedaan om er mooi uit te zien voor de jaarwisseling. 
- Jullie vieren het niet alleen na 1, 5, 10, 12,5 etc etc jaar.. maar IEDER jaar!!! Hoe mooi is het om ieder jaar te mogen proosten en kussen op hetzelfde moment dat jullie dat deden op jullie bruiloft??
- Het is heel goed mogelijk dat je alle lieve vrienden en familie ieder jaar bij elkaar kunt zien. Zo zou de weddingparty ieder jaar weer bij elkaar kunnen zijn!
- Glitter/Glamour/VUURWERK!! (en niet alleen in de lucht ;-))
- Champagne!!!

Naast al deze ontzettend leuke feiten moet ik zeggen dat ik het ook extra leuk vind dat je ook nog eens leuke partypics kan verzamelen van ieder jaar dat jullie weer bij elkaar zijn. Maak bijvoorbeeld een eigen fotobooth en maak als traditie ieder jaar een nieuwe foto. Je kunt geweldige props maken en ieder jaar een ander thema bedenken. Het lijkt mij ontzettend gaaf als je een boek maakt met een geweldige oud en nieuw glitter en glamour foto van ieder nieuw jaar in een huwelijk. 

Je kunt ook andere hele leuke dingen bedenken. Schrijf ieder jaar jullie verwachtingen en dromen op papier en maak die ieder volgend jaar open. Kijk dan welke dromen zijn uitgekomen :). 

Bekijk deze foto's en herinneringen ook weer elk jaar, herinner jezelf aan de liefde die jullie delen en hoe bijzonder deze dag voor jullie is. 

Natuurlijk kun en moet je dit eigenlijk ook gewoon doen als jullie trouwdag op iedere andere willekeurige dag van het jaar is. Ik zeg altijd: love is all around, anywhere and anytime.. Maar als ik eerlijk ben vind ik het wel een heel gaaf idee dat je ieder jaar knallend en nieuw jaar van je huwelijk ingaat en alle glitter en glamour die daarbij komt kijken! 

Ik zou jullie allemaal een ontzettend bijzondere, liefdevolle en geweldige oudejaarsavond toe willen wensen vol plezier, champagne en gezelligheid. Voor het nieuwe jaar, we beginnen weer met een blank papier. Maak het nieuwe jaar als het kan nog mooier!!!

Liefs,

Margot
The Wedding Agency

Trouwen met oud en nieuw!!!

Terug naar het overzicht