*

NieuwsBrief
*

Mijn bruiloft deel 1: Op zoek naar een locatie


Ja, zo voelt het dus ook wel een beetje. Alsof alles hiervan afhangt. Nou geloof ik er ook wel heel sterk in dat iedere bruid dat heeft hoor ;-)! Maar ik zal eens eerlijk zijn.. Onze bruiloft is vast net zo mooi, leuk, spannend, ontroerend, gezellig en geweldig als andere bruiloften.. Alle bruiloften worden namelijk georganiseerd naar de smaak van het bruidspaar.

We begonnen dus bij de locatie.. We wisten precies wat we wilden, dus zoekend naar de locatie kwamen er een aantal opties uit. We wilden graag iets waar alles kon; ceremonie, receptie, diner en aansluitend feest. Ik moet eerlijk zeggen, we twijfelden nog hoor. We hebben erover nagedacht om de ceremonie misschien ergens anders te doen, vandaar ook dat we een aantal locaties wilden bekijken. Wat is er nou belangrijk als je een locatie gaat bekijken? Ik heb voor jullie 5 belangrijke tips op een rijtje gezet... 

1. Zorg als allereerst dat je binnen je budget zoekt. Niets is erger dan verliefd worden op een locatie, vragen om een offerte en er dan achterkomen dat je het eigenlijk niet kunt betalen.

2. Ga niet bij een locatie kijken die niet bij jullie wensen past. Als je al zeker weet dat je bijvoorbeeld live muziek tijdens jullie ceremonie zouden willen. Check dan meteen even of dit op de locatie kan. Hier kunnen verschillende factoren een rol spelen. Denk aan cateringmogelijkheden, invulling van de ruimte, overnachtingsmogelijkheden en/of gehandicapten voorzieningen. 

3. Ga op je gevoel af. Ben je ergens en voelt het goed, zet het dan vast. Maakt niet uit waar jullie nog meer gaan kijken. Als jullie het al kunnen zien, hoe de dag hier perfect verloopt. Dan is dit de locatie voor jullie! 

4. Ga voorbereid naar een locatie. Bedenk alvast wat jullie willen vragen, wat jullie willen weten. Maak een lijstje en neem het mee. Denk bijvoorbeeld aan vragen zoals: Zijn er extra kosten verbonden aan buiten trouwen? Welke services kunnen jullie als locaties bieden? Wat moeten wij zelf nog regelen? Waar is het dichtstbijzijnde hotel? Is er een speciale regeling met dat hotel? Hebben jullie ook speciale regelingen met leveranciers in de buurt? etc. 

5. Als laatste tip.. Check de datum voordat jullie gaan!!! Ga niet zomaar ergens kijken, maar bel even en check of jullie datum nog vrij is. (tenzij het uiteraard niet uitmaakt). 

Toen ik ging kijken, kwamen er ook een aantal prachtige locaties voorbij waar ik geweest was, maar op deze locatie was ik nog nooit geweest. Landgoed Te Werve in Rijswijk. 

Ik was al een aantal weken aan het e-mailen met Cindy Hayward! Zij vertelde mij dat Landgoed Te Werve nog beschikbaar was dus wij gingen graag kijken. We reden het landgoed op en alles voelde gewoon perfect voor ons. Toen we van de auto het landgoed opliepen, hoopten we dat het van binnen net zo mooi was als van buiten. Wij zagen onszelf hier al helemaal trouwen en al onze andere ideeen verdwenen uit ons hoofd. Geen ceremonie ergens anders, geen gereis, geen gedoe, alles daar. Voor ons heeft het alles en wij kunnen hier wachten om hier volgend jaar 5 september te trouwen! Nu de datum en de locatie vaststaat.. gaan we op naar het volgende avontuur!! 

Liefs, 

Margot


Mijn bruiloft deel 1: Op zoek naar een locatie

Terug naar het overzicht