*

NieuwsBrief
*

Een magisch momentje in Kasteel Woerden


Onder het genot van de heerlijke lunch zijn we heel veel over elkaar te weten gekomen. Angelique is dit bedrijf samen met haar vriend Sylvester begonnen, zij zijn al jaren samen. Het gaat zelfs zo goed met dit mooie bedrijf dat zij afgelopen jaar genomineerd waren voor een Dutch Wedding Award. 

We kwamen er al snel achter dat we vrij veel gemeen hadden en we konden het goed vinden. Het was zelfs zo gezellig dat we even vergaten wat we daar kwamen doen. Ik kan absoluut niet wachten om Angelique weer een keer te zien en hopelijk ook een keer Sylvester te ontmoeten. Maar even terug naar State of Dreaming flims, dit super leuke duo kan vanalles voor bruidsparen betekenen. Sylvester en Angelique zijn cinematografen, zij toveren de trouwfilm om in een kleine bioscoopfilm :). Angelique is een heel lief, open en creatief persoon. Zodra ze het over alle details had van het maken van een trouwfilm straalde het plezier ervan af. 

Ze kunnen dus met 2 of 3 videografen op een prachtige manier DE trouwdag vastleggen, maar ze hebben ook nog vele leuke/mooie en soms grappige andere opties. Je zou bijvoorbeeld ook voor een same-day-edit kunnen gaan. Dan kunnen de gasten 's avonds, die er helaas niet de hele dag bij konden zijn, ook zien hoe de ceremonie was. Zij maken een prachtige clip van een minuut die jullie dan tijdens het feest kunnen laten zien! 

Hier mijn favoriete voorbeeld: https://www.youtube.com/watch?v=uIasLB95ulA

In een gesprek voorafgaand aan jullie dag kunnen jullie alle wensen doorgeven en precies vertellen hoe jullie graag willen dat jullie same-day-edit eruit zal zien! Wat ik extra mooie hieraan vond, is dat angelique deze clips: Magische Momenten noemde. Ik vond dat zo passend en lief en het klinkt ook nog eens veel beter dan: hier is onze same-day-edit ;-)!. 

Het geeft het geheel emotie en het straalt liefde uit! Naast de trouwfilm en de prachtige magische momenten is het ook nog mogelijk om State of Dreaming films in te huren voor een videogastenboek en het is ook mogelijk om na afloop de bloopers te ontvangen.. Hoe leuk is dat?!!

Er zijn nog veel meer opties, die kun je uiteraard op de website bekijken! 

Een magisch moment, een cinematografische trouwfilm, drones, bloopers en een gastenboek.. Het kan allemaal!! Als je er dan ook nog een zo'n leuk, professioneel stel het komt doen, kan het volgens mij niet beter! 

Ik wens jullie superveel succes in de toekomst bij State of Dreaming films!!

Lieve groet,

MargotEen magisch momentje in Kasteel Woerden

Terug naar het overzicht