Marielle Bouw-Koller, BABS - 20150905_0256. Marielle Bouw-Koller, BABS - 4. Marielle Bouw-Koller, BABS - 2. Marielle Bouw-Koller, BABS - jeroen-en-simone-zuidwijk. Marielle Bouw-Koller, BABS - margot-in-hofkerk. Marielle Bouw-Koller, BABS - max-en-brandi-himmelreich.

M & T

L & D

H & J

Jeroen en simone

Hofkerk

Max en brandi himmelreich

 

 

NieuwsBriefMarielle Bouw-Koller, BABS

Marielle Bouw-Koller is een BABS in de gemeente Nijkerk. Zij werkt ook als zelfstandige BABS door heel nederland. Ik mocht gezellig bij haar op bezoek! Margot Blans - Weddingplanner, Marielle Bouw-Koller BABS

Pagina's

Zoek resultaat van "Marielle Bouw-Koller, BABS" binnen Pagina's

Nieuws

Zoek resultaat van "Marielle Bouw-Koller, BABS" binnen Nieuws

Simone en Jeroen Zuidwijk

16 november 2013

Marielle Bouw-Koller, BABS - wedding-2013-34.

TWA on Tour!

3 september 2014

Marielle Bouw-Koller, BABS - twa.

Vanaf september gaat TWA on tour!! Langs allerlei geweldige leveranciers om u als bruidspaar nog beter te kunnen adviseren en helpen. Van bloemisten tot entertainment, locaties, haarstylisten, visagisten, de BABS en nog veel meer! Ik heb er ontzettende zin in! Lees verder

Op bezoek bij Tintelend Trouwen

12 september 2014

Marielle Bouw-Koller, BABS - tintelend-trouwen2.

Mijn tweede stop op de tour was bij een bijzondere BABS; Marielle Bouw-Koller!  Lees verder

Entertainment met een Missie!

25 september 2014

Marielle Bouw-Koller, BABS - myra1.

Myra de Groot.. Wauw.. Mijn blog over it bezoek heb ik denk ik wel 10 keer opnieuw geschreven.. Nog kan ik eigenlijk niet beschrijven wat Myra doet en hoe bijzonder goed zij dit doet!! In het kort: Entertainment met een missie! 25 ontzettend getalenteerde zangers/dansers/entertainers die ieder evenement, iedere bruiloft, ieder feest tot een hoger niveau brengen!  Lees verder

Puur Natuur

1 oktober 2014

Marielle Bouw-Koller, BABS - naamloos.

De eerste fotograaf die ik bezocht was Evert Doorn! Als je op zoek bent naar een fotograaf die heel natuurlijk fotografeert, de emotie zoals hij op dat moment echt is, dan ben je bij Evert aan het goede adres!  Lees verder

Zouthuisjes en Bianca: Trouwen met Gevoel

10 oktober 2014

Marielle Bouw-Koller, BABS - tmg_logo_zwart.

We hebben gelachen en gepraat, zijn op pad geweest en we hadden een heerlijke klik. Ik was op bezoek bij Bianca Fabricius in Enschede van Trouwen met gevoel.  Lees verder

Ja, natuurlijk wil ik dat!!

3 november 2014

Marielle Bouw-Koller, BABS - engaged-3.

Ik heb een nieuwtje!! Ik ga trouwen!!!  Lees verder

Gebakkerij

3 november 2014

Marielle Bouw-Koller, BABS - img_5146.

Anna Windorpska, ze maakt prachtige bruidstaarten, heerlijke koekjes, spannende cupcakes en nog veel meer!!!  Lees verder

Mijn bruiloft deel 1: Op zoek naar een locatie

19 november 2014

Marielle Bouw-Koller, BABS - tewerve2.

Jeetje.. Trouwen.. Ja! Wat ontzettend leuk. We zitten nog steeds een beetje met ons hoofd in de wolken. Iedereen zegt steeds tegen ons: "Nou!! Dat zal wel een fantastische bruiloft worden. Vast super georganiseerd, origineel, wauw, want ja, jij bent Weddingplanner".. Poeh, the stakes are high...  Lees verder

Recensies

Zoek resultaat van "Marielle Bouw-Koller, BABS" binnen Recensies

Hotel Arena

Marielle Bouw-Koller, BABS - hotel-arena.

Wij bevelen Margot Blans, een externe ceremoniemeester, u aan daar wij een ontzettend fijne samenwerking hebben gehad tijdens één van de huwelijken die in Hotel Arena is georganiseerd. Margot is erg flexibel en denkt graag mee met het bruidspaar en de desbetreffende locatie. Een ceremoniemeester met veel kennis en ervaring, en dat merk je! 

Claudia Wildeman
Hotel Arena

Max en Brandi Himmelreich

Marielle Bouw-Koller, BABS - wedding.

Margot Blans was our wedding planner and helped to create the most wonderful day of our lives. She was very organized and was able to make everything we wanted and dreamt about into a reality, especially combining two very different cultures (American and Dutch) into a beautiful and perfect day, that all of our loved ones will remember forever. She was also able to handle a few high profile engagements and appointments, which made our lives easier on the day itself. I recommend Margot to anyone from any culture looking for a passionate and dedicated wedding planner who actually listens to everything the groom and bride wants and needs. Margot Blans is the perfect wedding planner!
Brandi en Max Himmelreich

Simone en Jeroen Zuidwijk

Marielle Bouw-Koller, BABS - wedding-2013-34.

Na het romantische aanzoek, zijn wij begonnen met plannen van onze grote dag. Al snel kwamen wij erachter, dat we het "ere" baantje van ceremoniemeester niet wilden geven aan één van onze dierbare familieleden of vrienden. Dit zijn juist de mensen waarmee je je mooiste dag samen wilt beleven. Maar wie laat je het dan doen?
Tijdens het zoeken naar een zangeres vonden wij Margot en wat bleek, zij verhuurt zichzelf naast Weddingplanner ook als ceremoniemeester voor bruiloften. Al direct bij het eerste kennismakingsgesprek was er een enorme klik tussen ons. Zij begreep meteen wat wij wensten voor onze grote dag en kwam met zeer nuttige tips.
Na een paar gesprekken en het draaiboek van ons besproken te hebben, is zij met de laatste voorbereidende afspraken op locatie mee geweest. Wat zeer bruikbaar was, omdat zij net nog even aan andere praktische zaken dacht dan wij zelf.

Daarnaast heeft zij ons ook in ons eigen huis danslessen gegeven voor de openingsdans. In 2 avonden kreeg zij het voor elkaar dat wij op de bruiloft de dansvloer over konden walsen.

Op de dag zelf kwam ze 's ochtends eerst nog even een kop koffie doen bij de bruid thuis en ging daarna door naar Hotel Arena om de bruidegom daar verder te helpen bij de aankleding van de trouwlocatie. 
Zij heeft zo goed in alle rust (in de ogen van ons en de gasten) alles geregeld, wat eigenlijk een zeer hectisch begin van de dag was, omdat er een ernstig ongeluk in de buurt van het hotel was gebeurd en vanaf het wettelijk huwelijk alles al flink uit ging lopen. Maar niemand heeft heel de dag ook maar iets van stress of haasten gemerkt. 
Heel de dag heeft ze ook aan twee woorden genoeg gehad, om alles te regelen.

Wij zijn zo blij met haar geweest als ceremoniemeester, omdat zij ons heeft laten genieten van onze dag en al het regelwerk echt volledig buiten ons en de gasten gehouden.

Uiteraard heeft zij ook in de kerk gezongen (want daar waren wij naar op zoek). Zij heeft ons en de gasten echt kippenvel bezorgt met haar mooie stem.

Vanaf het eerst tot het laatste moment zo oprecht betrokken. Wij kunnen niet anders zeggen, wij hadden ons geen betere ceremoniemeester kunnen wensen dan Margot Blans.

Verjaardag Gerard Groart

Marielle Bouw-Koller, BABS -

Bij toeval waren we getuige van een optreden van Margot Blans, Wat een leuke allround artieste!Omdat we een feestje in het verschiet hadden maar eens naar de mogelijkheden gevraagd. In goed overleg alles  afgestemd en ja we hebben genoten van haar optreden. Aan te bevelen en op naar het volgende feestje, Gerard Groart

Egeria

Marielle Bouw-Koller, BABS - img_2352.

Wij hebben tijdens ons kerstdiner genoten van de zangkwaliteiten van Margot Blans.
Ze komt de sfeer tijdens de avond zeker ten goede en voelt goed aan wanneer
ze welk nummer kan zingen. Hierdoor kwamen wij in de juiste stemming en
hebben een fantastische avond beleefd.  

Vriendelijke groet,
Jolanda Wolters
Team Egeria

FTCS Management Consulting

Marielle Bouw-Koller, BABS - mooi.

Wij, een groep van kwaliteitmanagers uit Noord Holland, hadden ons zesde jubileum te vieren.
Naast een kwaliteitsthema vonden wij dat een en ander leuk en aardig moest worden opgeleukt.
Een belangrijke voorwaarde voor ons is dat kwaliteit moet zijn gegarandeerd.
Met de muzikale bijdrage van Margot Blans,die ons die middag begeleidde, is dat meer dan ruim gehonoreerd en zeker voor herhaling vatbaar. Plumeau!  

Met vriendelijke groeten,Louis Timmermans