NieuwsBriefMogelijkheden

Alles is mogelijk om uw droombruiloft te realiseren en ook met elk budget! Er zijn zoveel mogelijkheden en er komen iedere dag weer nieuwe interessante en mooie dingen bij! Samen met mij als professional kunt uw de bruiloft van uw dromen organiseren. Ik maak mijn arrangementen op maat. Dat betekent dat wij samen tijdens een gesprek vaststellen hoe ik u het beste kan helpen en ondersteunen. Naar aanleiding daarvan maken we een plan en sta ik voor 100% altijd voor u klaar!

 

Verschillende arrangementen:

 

Compleet Arrangement

Hierbij help ik u van A tot Z met de gehele bruiloft. We gaan samen naar afspraken, ik ben per e-mail en telefoon elke dag bereikbaar, help u bij het vinden van de juiste en beste leveranciers, help u bij het herinneren van belangrijke acties en u kunt rekenen op mijn ervaring als weddingplanner. Daarnaast heb ik vele leuke tools, handige schema's en lijstjes waardoor uw verlovingsperiode zorgenloos verloopt!

 

Ceremoniemeesterschap

Wilt u graag dat al uw familie er voor de volle 100% bij kan zijn zonder zich zorgen te hoeven maken of uw dag wel perfect verloopt? Dan kom ik op de dag zorgen dat alles vlekkeloos verloopt en dat alle gasten overal samen met u van kunnen genieten. U kunt ervoor kiezen om mij alleen als ceremoniemeester in te huren, daar zitten 3 afspraken bij inbegrepen:

- 1 kennismakingsgesprek

- 1 gesprek op de locatie, waar de eerste versie van het draaiboek wordt samengesteld

- 1 gesprek waarbij het definitieve draaiboek wordt samengesteld. 

Ik ben in de tussentijd uiteraard per e-mail en telefoon voor bereikbaar. U kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een maandelijkse afspraak in het arrangement op te nemen of bijvoorbeeld een combinatie te maken met het ITT-gesprek. 

 

ITT-gesprek: Inspiratie, Tips & Tricks

Een ITT-gesprek is een hele handige tool voor uw bruiloft. Wij spreken samen een middag af waarbij wij samen de gehele bruiloft doornemen. Wij maken samen een effectief en efficient draaiboek en u gaat naar huis met handige lijstjes, tips en tricks voor de bruiloft. Daarnaast kan ik u uiteraard koppelen aan de best passende leveranciers. Eigenlijk kunt u deze middag zien als een workshop wedding planning! U kunt als bruidspaar langskomen maar natuurlijk ook samen met uw ceremoniemeester. 

 

Dansles

Ik ben jarenlang danseres en danslerares geweest. Engelse wals, quickstep of zelfs een chacha of een romantische rumba; na 4 lessen heeft u de meest prachtige openingsdans voor uw bruiloft! 

 

Entertainment

Al jarenlang treed ik op als zangeres en heb ik veel contacten op het gebied van entertainment. Dus ik kan zelf komen zingen op uw bruiloft of helpen bij het vinden van uw meest gewenste muzikale ondersteuning. Kijk hier om mij te horen als zangeres!

Klik hier om de kosten van alle arrangementen te bekijken!